Челси незаустављив, победе Ливерпула и Јунајтеда

Казнена експедиција Жозеа Мориња напунила мрежу Свонсија (5:0). Ливерпул наставља са добрим резултатима, "црвени" славили у Бирмингему против Астон виле са 2:0. Истим резултатом, Манчестер јунајтед савладао КПР.

Фудбалери Челсија декласирали су у гостима екипу Свонсија (5:0), Ливерпул је однео бодове из Бирмингема (2:0), а Манчестер јунајтед је у Лондону славио против Квинс Парк ренџерса (2:0), у утакмицама 22. кола енглеске Премијер лиге.

Тим Жозеа Мориња очитао је лекцију Велшанима и супериорно славио након што је већ на полувремену стекао четири гола предности, а двоструки стрелци били су Оскар и Дијего Коста.

Други део сусрета протекао је у опуштенијем ритму, Челси је рутински потврдио успех поготком Ширлеа и учврстио водећу позицију на табели, а стандардно добре партије пружили су српски репрезентативци Немања Матић и Бранислав Ивановић, који је асистирао код петог гола.

Ливерпул је најавио успон форме победом над Астон вилом (2:0), цео меч одиграо је српски нападач Лазар Марковић, а истим резултатом Манчестер јунајтед славио је у Лондону, где је важан успех осигурао у судијској надокнади.

Корак назад у борби за опстанак направио је Лестер поразом код куће од Стоука (1:0), као и Барнли, који је бодове препустио све бољем Кристал паласу (3:2), док је Тотенхем тек у финишу срушио отпор Сандерланда за победу којом је преузео пето место на табели.

Резултати:

Астон вила - Ливерпул 0:2 (Борини 24, Ламберт 79)

Свонси - Челси 0:5 (Оскар 1, 36, Коста 20, 34, Ширле 80)

Барнли - Кристал палас 2:3 (Ми 12, Ингс 16 - Гејл 28, 87, Панчон 48)

КПР - Манчестер кунајтед 0:2 (Фелаини 58, Вилсон 90+4)

Тотенхем - Сандерленд 2:1 (Фертоген 3, Ериксен 88 - Ларсон 31)

Лестер - Стоук 0:1 (Кркић 63)

Од 18.30 сати играју Њукасл и Саутемптон.

Сутра се састају Вест хем и Хал, као и Манчестер сити и Арсенал, а у понедељак Евертон и ВБА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи