Лалатовић: Требају нам победе, прва у Крагујевцу

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће његова екипа у предстојећој утакмици против Радничког ићи на победу у Крагујевцу како би остала у трци за титулу.

Стратег црвено-белих жели победу у Крагујевцу уз бољу игру и останак у трци за титулу првака Србије.

"Не могу да кажем да нас чека лака утакмица, јер идемо у госте Радничком из Крагујевца, који је недавно променио тренера. Последње две утакмице су одиграли нерешено, направили су изненађење у Лучанима где су извукли бод. Ми смо Црвена звезда и не желим пуно да причам о њима. Идемо да забележимо победу јер, да бисмо остали у трци за титулу, морамо побеђивати", рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре на стадиону Звезде.

Фудбалери Звезде у суботу од 13 часова у Крагујевцу играју против Радничког, утакмицу 13. кола Супер лиге Србије.

"Моји играчи су орни и спремни, видело се у пријатељској утакмици против Удинезеа, али ја сам њу заборавио, занима ме само утакмица против Радничког. Атмосфера је феноменална и очекујем да се и из ње изроди добра игра и нова победа", рекао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих жели да екипа игра као у припремном периоду и на почетку сезоне.

Звезда је у прошлом колу одиграла без голова са Чукаричким на свом терену и заостаје за водећим Партизаном четири бода.

"Покушавамо да исправимо грешке, што пре. Ми смо у утакмици против Чукаричког створили неколико одличних прилика, погађали пречку и промашивали шансе са неколико метара. Да смо само једну од тих прилика искористили, сада би се причало како је Звезда добро одиграла. Могли смо и да будемо кажњени због промашаја, то је фудбал. Нама требају бодови, требају нам победе", рекао је он.

Лалатовић је истакао да му је потребно више времена.

"То је проблем многих тренера, не само мој, од августа месеца барем месец и по дана нисам имао 12 играча на располагању. То није алиби, али свима нама је потребно више времена. Сигуран сам да ћемо у последња три кола бити добри као на почетку", рекао је Лалатовић.
Лалатовић за сутрашњу утакмицу неће моћи да рачуна на повређеног Даниела Аврамовског и Вукана Савићевића, који има температуру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи