Читај ми!

Видић и Срна, "ђаволски" план

Манчестер јунајтед планира да у јануару појача ростер, а највећа жеља Луја ван Гала у настојањима да се појача последња линија "ђавола" су Србин и Хрват – Немања Видић и Даријо Срна.

Немања Видић се овог лета опростио од Олд трафорда, после осам година проведних у црвеном дресу. Бивши српски репрезентативац је у Јунајтеду стекао светску славу, био и поносни носилац капитенске траке, а у тренутку када ни клубу ни играчу не иде најбоље некако би логична била нова сарадња.

Видићу у Интеру не цветају руже. "Неро-азури" нису у стаменом Ужичанину добили оно што су очекивали, а очекује се да Видић пропусти и предстојећи дерби Дела Мадонина, у недељу против Милана.

С друге стране, Манчестер је уложио велики новац у настојањима да "ђаволи" врате шампионску титулу. За сада то не иде како је замишљено, а највеће проблеме чета Луја ван Гала има управо у последњој линији одбране, што због многобројних повреда, што због недостатка квалитета.

Такође, капитен Хрватске Даријо Срна озбиљан је кандидат да од јануара понесе црвени дрес. Срна је планирао да каријеру заврши у Доњецку, чак да настави и да живи тамо, али кризна ситуација у том делу Украјине просто му не дозвољава да испуни своје циљеве.

У прилог интересовању "ђавола" за хрватског десног бека иде и чињеница да се Холанђанин Дејли Блинд тешко повредио против Летоније, па Ван Гал очајнички тражи играча који би покрио простор поред десне аут-линије.

Колико је извесно да до ових трансфера дође, тешко је предвидети. Жеља постоји, новац није проблем, па навијачима Јунајтеда остаје нада да ће их из невоља извући српско-хрватска комбинација.

"Ђаволски" план, нема шта...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи