Меси: Волео бих да останем у Барси, али...

Лионел Меси је за аргентински "Оле" рекао да је ове године концентрисан на освајање трофеја. Овај део је уобичајен, посебно у свету спортиста који са пи-ар службеницима проводе онолико времена колико и са својим тренерима. Али онда је рекао још нешто што је забринуло све навијаче Барселоне – наговестио је да није сасвим сигуран да ће до краја каријере играти за каталонски клуб.

Један од најбољих играча данашњице имао је до сада фантастичну каријеру у Барселони и неколико пута је рекао да ће из тог клуба одлазити само да би каријеру завршио у Њуелсу, свом матичном клубу из аргентинског Розарија.

Меси је, међутим, у интервјуу за аргентински лист "Оле" истакао да више није сигуран да ће се та његова жеља остварити.

"Тренутно живим само у садашњости. Желимо да имамо сјајну сезону и освајамо трофеје. Ништа више. После ћемо видети. Фудбал доноси многе заокрете. Увек сам говорио да ћу заувек остати овде, али некада се не деси оно што желите", рекао је Меси.

Он је нагласио да та одлука можда неће бити његова.

"Говорио сам много пута – да је до мене, остао бих заувек. Али, сада вам кажем ствари не испадну увек онако као што очекујете, нарочито у фудбалу, који је веома променљив и у коме много тога може да се деси. Сложено је све, а још је сложеније у ситуацији у којој се Барселона налази", рекао је 27-годишњи Меси.

Барселона је почетком године остала без председника Сандра Росеља због финансијских малверзација, а екипа је у овој сезони после два узастопна пораза препустила прво место на табели вечитом ривалу Реал Мадриду.

"То је врло велики клуб и настаје проблем када се изгубе две узастопне утакмице. Тада долазе критике са свих страна, нешто као у репрезентацији (Аргентине)", рекао је Меси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи