Николић: Нисмо фаворити за освајање Купа Србије

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић изјавио је да његова екипа мора опрезно да уђе у утакмицу са друголигашком екипом Слога из Петровца на Млави у осмини финала Купа Србије и да Партизан није фаворит за освајање тог такмичења, упркос елиминацији Црвене звезде.

Иако је шампион и највећи ривал Црвена звезда испао из Купа Србије, тренер црно-белих Марко Николић сматра да његова екипа није фаворит за тај трофеј.

"За мене је Куп јако важно такмичење, а желим и да играчи тако размишљају. Ако сутра победимо Слогу, ући ћемо у ритам од седам утакмица за 22-23 дана. Неће бити једноставно, Слога је тим Суперлигашког квалитета", рекао је Николић.

Фудбалери Партизана у среду, 19. новембра, у 17 сати играју утакмицу осмине финала Купа Србије против Слоге из Петровца на Млави.

Утакмица је требало да се одигра у октобру али је одложена због померања првенствених утакмица, до којег је дошло због одржавања Параде поноса у Београду.

"Утакмица је дошла у незгодном моменту пошто смо ми без Данка Лазовића, Бранка Илића и Владимира Волкова, који су са репрезентацијама. Можда није легитимно да други процењују када нама одговарају термини утакмица али снаћи ћемо се. Радићемо свој посао као и до сада", рекао је Николић.

Николић је истакао да може да се деси да сва тројица играчу буду у протоколу за сутрашњу утакмицу и да "одиграју неки минут, ако буде потребно".

Тренер црно-белих рекао је да је стручни штаб добро припремио утакмицу а Слогу је описао као скуп квалитетних играча који су играли у Супер лиги.

"Не чека нас лак посао. Битно је да сви концентрисано и опрезно уђемо у утакмицу. Сви мисле да је Слога лак противник али такмичења у купу из прошлих сезона позивају на опрез. Последње две године у финалу играју Јагодина и Војводина, а после испадања Црвене звезде не видим нас као фаворите за освајање трофеја већ као тим који мора добро да одигра сутра против Слоге. За Партизан је од велике важности да добро одигра сваку утакмицу до краја сезоне", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи