Читај ми!

Морињо награђује Матића

Управа енглеског фудбалског клуба Челси понудиће Немањи Матићу нови, побољшани уговор, после његових добрих игара од повратка на Стамфорд бриџ.

Немања Матић се у јануару вратио из Бенфике у Челси и сада је стандардан првотимац. Не само што је редован већ је, према мишљењу навијача, саиграча али и Жозеа Мориња, један од главних играча "плаваца" у, за сада, веома успешној сезони.

Српском репрезентативцу су остале још четири године до истека уговора, а како је пренео сајт Гол, побољшаним уговором тренер Жозе Морињо жели да га награди за добре игре у последњих 10 месеци, али и да одбије "напад" Реал Мадрида за 26-годишњег фудбалера средине терена.

Он је ове сезоне одиграо по 90 минута у свих 11 утакмица у Премијер лиги, постигао је три гола, укључујући и победоносни против Спортинга из Лисабона у Лиги шампиона.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи