Читај ми!

Адвокат: Није више имало смисла да останем

Досадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат рекао је да више није имало смисла да остане на клупи државног тима.

Србија је у петак у Београду изгубила од Данске са 3:1, а тим поразом доспела је у незавидну позицију у квалификацијама за првенство Европе пошто је у И групи претпоследња са само једним бодом.

"После утакмице са Данском знао сам да више нема смисла да останем. Одлучио сам да не тражим никакву новчану накнаду за превремени раскид уговора. За мене је то био логичан потез, а такође је у интересу српског фудбала. Њима је моја одлука била потпуно невероватна, нису је очекивали", рекао је Адвокат.

После оставке холандског стручњака, Фудбалски савез Србије одлучио је да вршилац дужности селектора до даљег буде Радован Ћурчић, актуелни селектор младог националног тима.

Репрезентација Србије у уторак под Ћурчићевим вођством игра пријатељску утакмицу против Грчке у Ханији, на Криту, а дуел је заказан од 18 сати по нашем времену.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи