Читај ми!

Дунга посвађао Нејмара и Тијага Силву?!

Можда и два најбоља бразилска фудбалера, Нејмар и Тијаго Силва, били су велики пријатељи, а сада су у свађи. Разлог - капитенска трака "кариока". Дунга иницирао сукоб, разрешење се не назире.

Како је Бразил играо на Светском првенству, које је организовао, очекивало се да ће свађе преплавити "Селесао", што би имало дубоке последице на будућност земље фудбала. Ипак, тензије су спласнуле после Мундијала, све до потеза новог селектора Дунге, који је капитенску траку дао Нејмару.

Тијаго Силва, доскорашњи капитен националне селекције Бразила, не крије да је љут на свог некада великог пријатеља Нејмара, поред којег је бдео по завршетку Мундијала, док се нападач Барселоне опорављао од повреде задобијене против Колумбије.

"Нисам срећан, не кријем. Нејмар се лоше понео, није ми ни рекао да је прихватио траку од стране селектора. Не мислим да неко тако млад треба да буде капитен", изјавио је штопер Пари Сен-Жермена.

А има и зашто да буде огорчен. Дунга је одлучио да Силва више не буде стандардан у првој постави "кариока", па му је скинуо и капитенску траку са руке, и без разговора са некада највећом надом бразилског фудбала о томе.

Нејмар, као нови предводник националног тима, једноставно је одлучио да прихвати нову одговорност, а да се око тога није ни консултовао са претходником и, што је можда и важније, великим пријатељем.

Изгледа да је на помолу нова епоха лоших односа у Бразилу, а остаје да се види да ли ће и на који начин Дунга средити ситуацију. Ипак, он ју је и започео...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи