Читај ми!

"Рањени орлови" отпутовали на Крит

Фудбалски репрезентативци Србије су у лошем расположењу отпутовали на Крит, где ће се у пријатељском сусрету састати с Грчком.

Фудбалери су били тихи и смркнути по доласку на београдски аеродром "Никола Тесла". Играчима није било дозвољено да дају изјаве за медије, већ је новинарима речено да ће обраћање бити на званичној конференцији за штампу касније у току дана.

Међу путницима за Грчку нису били Александар Коларов, Матија Настасић, Душан Тадић, Милан Бишевац и Здравко Кузмановић, који су се вратили у своје клубове.

Репрезентација Србије ће сутра од 18 часова по средњоевропском времену играти против Грчке пријатељску утакмицу.

"Орлове" ће са клупе водити Радован Ћурчић, пошто је досадашњи селектор, Холанђанин Дик Адвокат, споразумно раскинуо уговор са нашим савезом.

Србију је у петак на домаћем терену декласирала Данска (3:1), због чега је са једним освојеним бодом на претпоследњем месту Групе И квалификација за Европско првенство 2016. године у Француској.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи