Навијачи Турске увредама отерали свог голмана!

Волкан Демирел, голман турске репрезентације, одбио је да игра утакмицу против Казахстана у оквиру квалификација за ЕП 2016. године, због тога што су га током загревања вређали навијачи Галатасараја. Он, наравно, брани гол великог ривала Фенербахчеа. А да ово не буде најгоре, побринули су се навијачи који су се, док је овај напуштао стадион резигниран, потукли.

Турска је квалификациони меч за одлазак на Европско првенство са изабраним тимом Казахстана одиграла на Турк Телеком арени - дому Галатасараја. Ово је важан детаљ за наставак приче, јер, природно, утакмицама националне селекције присуствује више навијача овог истанбулског великана.

Током загревања, они нешто ватренији навијачи Галатасатаја (међу којима је било и неколико неутралаца), потрудили су се да се турски голман Волкан Демирел не осећа пријатно. Вређали су га од тренутка када је изашао на терен и почео да се припрема за меч. Разлог је очигледан, нажалост разумљив нама са овог подручја - Демирел брани за Фенербахче.

Он је чак покушао да уразуми навијаче, да разговара са њима, али помоћи није било. Демирел је тада одлучио да одустане од загревања и самог меча, а његово место је заузео резервни чувар мреже.

Ово се није допало фановима, па је, док је Демирел напуштао стадион, избила и туча. На срећу, нико није озбиљније повређен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи