Валдес још чека понуду Јунајтеда

Фудбалски клуб Манчестер јунајтед још није одлучио да ли ће понудити голману Виктору Валдесу уговор, упркос повреди свог првог голмана Давида де Хее, пренели су британски медији.

Манчестер јунајтед је у петак обавештен да је Де Хеа на тренингу шпанске репрезентације повредио прст десне руке и чека информације о тежини повреде.

Медији спекулишу да ће Шпанац око четири недеље одсуствовати са терена.

Де Хеу би у суботу против Арсенала на голу могао да замени Андерс Линдегард, који није бранио за Јунајтед седам месеци, од утакмице са Њукаслом у априлу.

Бивши голман Барселоне Виктор Валдес последњих месец дана тренира са Јунајтедом и покушава да се избори за уговор, али су у енглеском клубу забринути због његове физичке припремљености.

Он је у марту тешко повредио колено и од тада се опоравља.

Упркос порукама које оставља на друштвеним мрежама да је "скоро спреман" за утакмице, у Јунајтеду сматрају да он још мора да се опоравља, како би дошао у ситуацију да се бори за место у тиму.

Манчестер би могао да региструје 32-годишњег Валдеса за дуел са Арсеналом, ако добије дозволу Премијер лиге.

Ливерпул је желео да доведе Валдеса, као замену за Симона Мињолеа,али је Шпанац ипак прихватио позив тренера Манчестер јунајтеда Луја ван Гала да тренира на Олд Трафорду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи