Читај ми!

Велбек покренуо "албион", Рунијев јубилеј

Енглеска после преокрета савладала Словенију са 3:1, Дани Велбек двоструки стрелац. Вејн Руни одиграо 100. меч у дресу са националним грбом. Молдавија на свом терену поражена од Лихтенштајна.

Фудбалери Енглеске победили су Словенију са 3:1 у четвртом колу Групе Е квалификација за Европско првенство 2016. године.

Словенија је повела на Вемблију аутоголом Џордана Хендерсона у 85. минуту, али је само минут касније, у свом 100. мечу за репрезентацију, изједначио Вејн Руни голом из једанаестерца.

Потпуни преокрет и победу Енглеској донео је Дани Велбек головима у 66. и 72. минуту.

У оквиру Групе Е играли и Сан Марино и Естонија, а тај меч је завршен без голова.

Репрезентација Швајцарске победила је у Сент Галену Литванију са 4:0 у четвртом колу Групе Е.

Швајцарска је од почетка меча играла одлично, нападала је, а Литванија се бранила све до 66. минута када је Гиедриус Арлаускис савладао свог голмана. До краја меча домаћа селекција постигла је још три гола, а стрелци су били Фабијан Шар у 68. и Ђердан Шаћири у 80. и у 90 минуту.

Репрезентација Швајцарске је друга на табели Групе Е са шест бодова, четири мање од првопласирање Енглеске. Исти број бодова, шест, имају и Словенија и Литванија, Естонија на петом месту има четири, док последњепласирани Сан Марино има један бод.

Аустрија је на свом терену победила Русију са 1:0 у четвртом колу Групе Г, а једини гол на мечу постигао је Рубин Окотие у 73. минуту.

Лихтенштајн је на гостовању победио Молдавију такође са 1:0, такође у четвртом колу Групе Г.

Фудбалери Црне Горе и Шведске одиграли су у Подгорици нерешено 1:1 у четвртом колу Групе Г. Шведска је повела у деветом минуту првим голом Златана Ибрахимовића у квалификацијама, а изједначио је Стеван Јоветић у 80. минуту из пенала.

На челу Групе Г, после четири утакмице, је репрезентација Аустрије са 10 бодова, а другопласирана Шведска има четири бода мање. Русија и Црна Гора имају по пет бодова, Лихтенштај је на петом месту са четири бода, док је на последњепласирана Молдавија са једним бодом.

Фудбалери Украјине су на гостовању савладали Луксембург са 3:0 у четвртом колу Групе Ц, а сва три гола за победничку екипу постигао је Андреј Јармоленко.

Фудбалери Шпаније победили су у Уелви селекцију Белорусије са 3:0 у четвртом колу Групе Ц квалификација за Европско првенство.

Шпанија је до предности стигла за само два минута. Мрежу гостију прво је затресао Иско у 18. минуту, а минут касније стрелац је био и Серхио Бускетс. Коначан резултат поставио је Педро у 56. минуту.

Фудбалери Словачке су у Скопљу савладали репрезентацију Македоније са 2:0. Голове за Словачку постигли су Јурај Кучка у 25. и Адам Немец у 38. минуту.

После четири одиграна кола, Словачка је прва у Групи Ц са 12 бодова и све четири победе. Шпанија је друга са девет бодова, колико има и трећепласирана Украјина.

Репрезентација Македоније је на четвртом месту са три бода, док селекције Белорусије и Луксембруга имају по бод.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи