Читај ми!

Данци су нам показали како се игра

После новог неуспеха изабраници Дика Адвоката у великој мери смањили су шансе да изборе учешће на шампионату 2016. у Француској. Репрезентативци Србије пружили су очајну партију на стадиону Партизана тако да су Данци сасвим заслужено дошли до сва три бода.

Фудбалски репрезентативац Србије Здравко Кузмановић рекао је у петак увече да је Данска заслужено победила у Београду у мечу квалификација за Европско првенство.

"Вечерас смо апсолутно заслужено изгубили. Данци су показали како се игра фудбал, како се игра за своју репрезентацију. Немам шта више да додам што се тиче наше игре", рекао је Кузмановић новинарима.

Фудбалери Србије изгубили су на стадиону Партизана од Данске са 1:3 и тако су умањили шансе за пласман на Европско првенство. Србија из три утакмице има један бод, шест мање од Данске, пет од Португала, а испред је још и селекција Албаније.

На питање новинара какве су шансе Србије да избори пласман на ЕУРО 2016. године у Француској, Кузмановић је казао да они сада не могу да размишљају о томе.

"Тешко ћемо изборити пласман на ЕП. У ужасно смо тешкој ситуацији. Треба да кренемо од нуле", додао је Кузмановић.

Голман Владимир Стојковић рекао је да репрезентација треба што пре да заборави пораз и да покуша да се уздигне.

"Морамо овај тежак пораз да заборавимо што пре, да се подигнемо, што не мислим да ће бити лако и брзо. До краја квалификација има још доста утакмица и наше је да се надамо", казао је Стојковић.

Слабу игру репрезентације и пораз кратко је прокоментарисао и Милан Бишевац: "Ма, шта да вам кажем? Ово је била катастофа, видели сте све".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи