Лако је Португалу, имају Роналда...

Кристијано Роналдо донео још једну победу Португалу, овога пута против Јерменије - 1:0. Фарани шокантно поразили Грчку на "Караискакису". Немци "само" са 4:0 савладали Гибралтар.

Кристијано Роналдо по ко зна који пут херој је своје земље. Португал је савладао Јерменију са 1:0 у квалификацијама за ЕВРО, а једини гол на мечу постигао је најбољи фудбалер на планети.

Португал се тако са шест освојених бодова попео на друго место на табели групе И, одмах иза Данске, која је у Београду шокирала Србију са 3:1.

Шта тек рећи ѕа шок који су доживели Грци, пошто је њихова репреѕентација поражена у Пиреју од Фарских Острва са 1:0. Једини стрелац на мечу био је Едмундсон у 61. минуту меча.

Немачка је са 4:0 савладала нејаки Гибралтар, чији фудбалери су срећни што нису доживели катастрофу од шампиона света.

Двоструки стрелац за "панцере" био је Томас Милер, један гол постигао је Марио Геце, док је коначан резултат аутоголом поставио Сантос.

Резултати мечева одиграних у петак:

Грузија - Пољска 0:4 (0:0)

Немачка - Гибралтар 4:0 (3:0)

Грчка - Фарска Острва 0:1 (0:0)

Мађарска - Финска 1:0 (0:0)

Португал - Јерменија 1:0 (0:0)

Румунија - Северна Ирска 2:0 (0:0)

Шкотска - Ирска 1:0 (0:0)

Србија - Данска 1:3 (1:0)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи