Читај ми!

Стигле жалбе у Уефу, одлука 2. децембра

Европска фудбалска унија потврдила је да је примила жалбе националних савеза Србије и Албаније на изречене казне после прекинуте утакмице двеју репрезентација 14. октобра у Беграду. Уефа ће о жалбама расправљати на састанку 2. децембра.

Фудбалски савези Србије и Албаније жалили су се на казне Европске фудбалске уније после меча репрезентације те две земље у Београду.

"Фудбалски савези Србије и Албаније жалили су се на одлуку Контролне, Етичке и Дисциплинске комисије УЕФА донету 23. октобра. Исход жалби биће познат након састанка Апелационе комисије 2. децембра", саопштила је УЕФА.

Прекинуту утакмицу УЕФА је регистровала службеним резултатом 3:0 у корист Србије, али је истовремено српску селекцију казнила одузимањем три бода у квалификацијама за првенство Европе.

Такође, Србија ће наредне две утакмице као домаћин у квалификацијама играти без присуства публике, док ће ФСС, као и Фудбалски савез Албаније платити и новчану казну од по 100.000 евра.

Утакмица између Србије и Албаније прекинута је 14. октобра пред крај првог полувремена, када се изнад терена стадиона Партизана појавила беспилотна летелица, дрон, са заставом такозване Велике Албаније, након чега су уследили инциденти. Сусрет је прекинут при резултату 0:0.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи