Читај ми!

Звезда – Удинезе, спектакл у најави

Опроштај Дејана Станковића од црвено-белог дреса, дуел Звезде и Удинезеа, велико интересовање навијача, сви предуслови за прави спектакл су ту. Меч се игра у суботу од 17 часова на нашем највећем стадиону. Тренер Лалатовић очекује лепу утакмицу - „Звезда у у сваку утакмицу улази са намером да победи“ додао је Лалатовић. Луковић: Станковић обележио две деценије српског фудбала.

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да очекује "спектакл" у пријатељској утакмици против Удинезеа, на којој ће се од фудбала опростити некадашњи репрезентативац Дејан Станковић.

Бивши фудбалер Звезде, Лација и Интера тренутно је помоћник тренеру Андреи Страмачонију у Удинезеу. Станковић ће ући у 35. минуту и одиграће до краја полувремена за Звезду.

"Очекујем лепу утакмицу и спектакл. То је права прилика да одиграмо велику европску утакмицу. Удинезеу не треба трошити речи... Нисмо се много спремали јер је пријатељска, али Звезда у сваку утакмицу, поготово на свом стадиону, улази са намером да победи", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону.

Пријатељска утакмица Звезда - Удинезе игра се у суботу од 17.00 на стадиону црвено-белих. Оба тима ће је искористити да остану у форми током репрезентативне паузе.

"Шансу ће добити млађи играчи који су у првенству имали мању минутажу. Јесте ово спектакл, али је мени најбитнија утакмица у Крагујевцу кад се настави првенство. Очекујем повољан резултат. Станковић ће играти иза шпица. Било би лепо да да гол из слободног ударца", рекао је Лалатовић.

Тренер је казао да очекује италијански клуб да дође у "скоро најјачем" саставу, као и да екипа "неће дозволити да се обрука".

Луковић: Станковић обележио две деценије српског фудбала

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Србије Александар Луковић рекао је да је Дејан Станковић обележио последње две деценије српског фудбала и да заслужује пуну Маракану на опроштају.

Станковић, некадашњи Звездин капитен и рекордер по броју утакмица за државни тим опростиће се од црвено-белог дреса на пријатељској утакмици са Удинезеом, где тренутно обавља функцију асистента тренера Андрее Страмаћонија.

"Станковић је мој велики пријатељ и играч који је обележио скоро две деценије српског фудбала. Када се погледа његова каријера, клубови у којима је играо, трофеји, заслужује да сутра дође велики број навијача на Маракану", изјавио је Луковић новинарима на стадиону Црвене звезде.

Он је објаснио да не постоји ни најмања шанса да заигра сутра у црвено-белом дресу, јер не жели додатно да потпирује приче о повратку на Маракану.

"Када буде нешто конкретно, рећи ћу. Можда је моја грешка била што одмах нисам стопирао ту причу", рекао је Луковић, који након истека уговора са Зенитом тренира са Звездом.

Утакмица између Црвене звезде и Удинезеа игра се суботу од 17 сати.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи