Милошевићева подршка Караџићу

Директор млађих репрезентативних селекција Саво Милошевић рекао је да актуелни председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић има апсолутну подршку фудбалске Србије.

Према Милошевићевим речима, ФСС је под вођством Караџића урадио много по питању инфраструктуре у Србији, помогао многим клубовима, као ниједан претходни председник у историји српског или југословенског фудбала.

"Караџић има апсолутну већину у односу на своје ривале у овом моменту, пре свега захваљујући доброј организацији и резултатима ФСС последњих година", изјавио је Милошевић Танјугу у Јагодини, где је био гост на традиционалној манифестацији "Плаво вече".

"Много добрих ствари је одрађено, међутим, све се то ставља под тепих и причају се само неке негативне ствари и просто не могу да се сложим са тим. Систем фудбала у Србији је ограмон, одржавати га на овај начин је тешко, а ФСС то ради добро, у заиста изузетно тешким условим, с обзиром на то да имамо велике препреке са свих страна, укључујући и неке државне елементе. Тешко је под таквим притиском остваривати овакве резултате и успут помагати клубовима", истакао је Милошевић.

Он тврди да све ово говори, не да би бранио било кога, него што су то чињенице.

"Не, не говорим ово да бих бранио некога, причам о стварима које су чињенице, које нису само моје мишљење. Код нас се људи често баве споредним стварима, а не шуштином, закључио је Милошевић.

Караџић је на недавној Скупштини ФСС добио подршку, а променама статута, обезбедио је себи још најмање годину дана на председничкој функцији.

Иницијативу за његову смену иницирала је Црвена звезда предвођена Звезданом Терзићем и Славишом Кокезом.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи