Победи Србију и пласирај се на ЕП

Дугогодишњи селектор данске репрезентације Мортен Олсен не сматра да је утакмица на стадиону Партизана важнија за селекцију домаћина. Штавише, уверен је да би победа у Београду знатно приближила Данску пласману на континентални шампионат у Француској 2016. године.

Селектор фудбалске репрезентације Данске Мортен Олсен рекао је да ће утакмица против Србије у квалификацијама за Европско првенство 2016. године бити подједнако важна за обе екипе.

"Сваки тим је под притиском јер нема много утакмица. Сведоци смо шта се дешавало на почетку квалификација, разна изненађења. Овај сусрет ће исто важан и за Данску колико и за Србију", рекао је Олсен.

Репрезентација Србије ће у петак од 20.45 часова дочекати Данску у Групи И квалификација за Европско првенство.

"Надам се да ће утакмица бити добра и да ћемо победити", истакао је селектор Данске.

Утакмица ће се играти пред празним трибинама стадиона Партизана због казне Европске фудбалске уније (УЕФА) због инцидената на утакмици рбије и Албаније.

"Не свиђа ми се ситуација, волео бих да се игра пред публиком. Не мислим да ћемо бити у предности због тога", казао је Олсен.

Селектор Данске је додао да не сматра да је његова екипа ослабљена јер неће играти Данијел Агер.

"Нека Данска и игра лошије, само нека победи", казао је Олсеон и додао да би у том случају пут његове екипе ка Европском првенству био знатно олакшан.

Данска има четири бода из три утакмице, док Србија има један бод из два меча.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи