Читај ми!

Неприлагођени Мата напушта Јунајтед

Дошао је као спасилац, у тренутку када је клуб схватио да можда долазак Дејвида Мојса и није био најбоље решење, а након само годину дана и сам ће напустити Олд Трафорд. Шпанац Хуан Мата биће стављен на трансфер листу Манчестер јунајтеда.

Енглески премијерлигаш Манчестер јунајтед спреман је да преговара о одласку Шпанца Хуана Мате и то за суму од 25 милиона евра, преносе тамошњи медији.

Мата је пре нешто мање од годину дана стигао на Олд Трафорд из Челсија, у трансферу тешком 48 милиона евра, у периоду када је клуб водио тадашњи менаџер Дејвид Мојс.

Упркос чињеници да је за њега клуб прописно одрешио кесу, као и да је у тренутку доласка представљен као својеврсни спасилац индиспонираног тима, Мата није добио одговарајућу минутажу по доласку новог тренера Луја ван Гала. У међувремену је изгубио и статус репрезентативца.

Наводно, за Мату су заинтересовани мадридски Атлетико и Јувентус.

Шпанац је, иначе, пружио подршку тренеру који га је довео у клуб, а који је већ дуже на "стубу срама" због лоших резултата Јунајтеда прошле сезоне.

"Дејвид Мојс је тренер који није имао среће на Олд Трафорду. Није било резултата које смо сви желели и отишао је брже него што сам очекивао. Није било лако заменити Алекса Фергусона", рекао је Мата за британске медије.

Мојс је јуче именован за новог тренера Реал Сосиједада, што му је први посао откако је прошле сезоне отпуштен из Манчестер јунајтеда после само десет месеци.

"Желим му све најбоље. Моје искуство с њим је било добро, а добро је радио и у Евертону. Надам се да ће добро радити и у Реал Сосиједаду", додао је Мата, некадашњи играч Валенсије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи