Суарез: Третирали су ме као криминалца

Луис Суарез је у својој аутобиографији "Мој живот, Луис Суарез" говорио о инциденту са уједањем (оним последњим, на Мундијалу). Признаје кривицу за своје дело, али сматра и да је добар део јавности био неправедан према њему.

Нападач Барселоне, Уругвајац Луис Суарез, открио је у аутобиографији да се осећао као криминалац пошто му је Фифа због уједања противничког играча изрекла четворомесечну суспензију.

"Третирали су ме као криминалца. Признајем истина, да сам крив, то ми је био трећи инцидент такве врсте, због чега сам затражио лекарску помоћ", рекао је Суарез.

Уругвајски нападач је на Мундијалу у Бразилу ујео италијанског репрезентативца Ђорђа Кјелинија, због чега га је ФИФА суспендовала на четири месеца.

Суарез је у међуврамену постао члан Барселоне за коју је дебитовао крајем октобра.

Уругвајски фудбалер је упоредио ујед Кјелинија са "славним угризом" Мајка Тајсона који је 1997. године скоро без уха оставио Ивандера Холифилда.

"Ни један од мојих уједа није био тако опасан као онај Тајсонов, али то очигледно никоме није важно", пожалио се Суарез у својој књизи под називом "Мој живот, Луис Суарез".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи