Деки пред опроштај на Маракани: Ваљда ћу издржати...

Иако је на снази првенствена пауза, на Маракани је веома живо. Наиме, у току су припреме за пријатељски меч Црвене звезде и италијанског Удинезеа, на којем ће се од црвено-белог дреса опростити Дејан Станковић.

Звезда се ужурбано спрема за суботњи спектакл и опроштај Дејана Станковића. Љубимац "делија" и најмлађи капитен у историји клуба и сам признаје да једва чека да у суботу од 17.00 истрчи последњи пут на Маракану и званично се опрости од вољеног клуба.

"Хвала Звезди што се сетила тако нечега - истакао је у краткој поруци Дејан. - То је била њихова идеја и морам да признам да сам прво заћутао кад сам је чуо. Размишљао сам искрено да ли могу да издржим на терену тих десетак минута. Али, с друге стране превладала је велика жеља да се опростим од својих звездаша и "делија". Ваљда ћу издржати...", рекао је Станковић у изјави за Новости.

Један од организатора овог меча, легендарни голман Стеван Дика Стојановић, открио је неке детаље око доласка италијснког клуба.

"Удинезе сноси све своје трошкове. Долазе у суботу чартер летом у подне, одсешће до одласка на утакмицу у хотелу 'Краун плаза'. За њих је овај дуел, ипак, више од пријатељског надметања, јер желе да остану у форми. Зато је и идеја да Дејан заигра крајем првог полувремена и тако се опрости на прави начин од свог клуба. И време ће ићи у прилог овој утакмици, а надам се и да ће навијачи препознати овај тренутак и испунити „Маракану" у што већем броју. Цео приход остаје Звезди, па је то још један начин да присталице заиста помогну клубу", позива публику члан трофејног Звездиног тима, додајући да већи европски клуб у последњих шест година није гостовао на стадиону Црвене звезде.

Станковић ће, дакле, заиграти десетак минута у финишу првог полувремена, планира се долазак бројних гостију, његових саиграча, спремни су и поклони, како од клуба, тако и од „делија".

Улазнице за меч коштају 200 (север), 300 (исток), 400 (запад), 1.000 (ВИП 1 и 2) и 1.500 (ВИП Галерија) и у продају се пуштају у среду. Специјални програм водиће глумац Виктор Савић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи