Јирген Клоп у Бајерну? Замало...

Тренер Борусије Дортмунд Јирген Клоп је, на неки начин, постао отелотворење духа клуба у коме са успехом ради већ шест година. Међутим, пре него што ће из Мајца стићи на Зигнал Идуна Парк, шармантни Клоп је био јако близу преласка у мрски минхенски Бајерн. А, како би онда изгледала Бундеслига?

Извршни директор Мајнца Кристијан Хејдел открио је да је Јирген Клоп, бивши тренер тог клуба, а сада стратег Борусије Дортмунд, био на прагу преласка у Бајерн 2008. године.

Хејдел је рекао да је Клоп, уз Јиргена Клинсмана, био међу главним кандидатима да на клупи Бајерна замени Отмара Хицфелда.

"Седео сам поред њега када је добио позив директора Бајерна Улија Хенеса. Био је одушевљен, што је и нормално кад се један такав клуб интересује за тебе", рекао је Хејдел за "Билд".

Клоп је 2008. године из Мајнца прешао у Дортмунд и са "милионерима" освојио пет трофеја - две титуле, један национални Куп и два Суперкупа Немачке.

Под његовим вођством Борусија је прошле године играла финале Лиге шампиона, али је поражена од Бајерна резултатом 2:1.

Ове сезоне ствари не иду баш најбоље, макар у Бундеслиги, али чини се да би могле да крену на боље.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи