Читај ми!

Друлић стабилно након удеса

Бивши фудбалер Црвене звезде и државне репрезентације Горан Друлић тешко је повређен у саобраћајној несрећи на ауто-путу Београд - Ниш. Он је у ноћи између уторка и среде оперисан у ћупријској болници, налази се у стабилном стању ван животне опасности и добро се осећа.

Фудбалер Горан Друлић, добро се осећа после операције, која је обављена синоћ у ћупријској болници, свестан је и комуникативан.

Његово стање је под сталним надзором лекара и медицинског особља и сви се надају у његов опоравак, изјавила је дописнику РТС-а др Тијана Јончић, дежурни анестезиолог и чланица екипе која је обавила операцију.

Према речима директора Опште болнице у Ћуприји др Марка Илића, осим повреда трбушних органа, друге повреде нису дијагностиковане.

"Друлића је оперисао дежурни хирург др Жељко Обрадовић и Друлић се сада налази у Јединици интензивне неге хируршког одељења и "за сада је све у реду", рекао је Илић Танјугу.

Друлић је у Општу болницу у Ћуприји довежен санитетом Службе хитне помоћи Параћина.

"После дијагностиковања, око 22 сата уведен је у операцину салу. Имао је повреде трбуха са повредама унутрашњих органа, оприсан је и сада је стабилно. Он је у Јединици интентнзивне неге хируршког одељења Опште болнице у Ћуприји и за сада је све у реду. Биће још у болници, то је за сада, али је најважније да животно није угрожен", рекао је Илић.

Несрећа се догодила код Параћина када се Друлић, који је био сам у аутомобилу, сударио са теретним возилом и том приликом задобио повреде опасне по живот.

Друлић је каријеру почео у Хајдук Вељку из родног Неготина, одакле је 1995. године прешао у Црвену звезду, за коју је до 2001. одиграо 65 утакмица и постигао 25 голова.

У рекордном трансферу за то време прелази у шпанску Сарагосу а касније је играо и за Локерен, ОФИ Крит, Кавалу и нижеразредне шпанске клубове, а каријеру је завршио 2012. године. За тадашњу репрезентацију Југославије одиграо је четири меча.

Последњих неколико недеља популарни "Друла" био је чест гост на тренинзима првог тима Црвене звезде, коју тренира његов пријатељ и дугогодишњи саиграч Ненад Лалатовић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи