Читај ми!

Караџић: Жалба послата, морамо да победимо

Фудбалски савез Србије упутио је жалбу Уефи на одлуку о одузимању три бода српској репрезентацији. Без обзира на све, победа против Данске у Београду је императив, рекао је Томислав Караџић.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да је послата жалба Европској фудбалској унији (УЕФА) на казну од минус три бода због прекида утакмице са Албанијом, али и да је због свега победа против Данске императив.

"Против Јерменије смо освојили бод, али уверен сам да ће та селекција кад буде комплетна многима помрсити рачуне. После тога је дошла утакмица са Албанијом, ситуација која је диктирана изнутра и споља, и то је био велики проблем. Жалба ће са завршетком овог дана бити упућена вишем органу Уефе, покушаћемо да оборимо одлуку која је донета и дођемо до бољег решења", изјавио је Караџић на седници Скупштине Фудбалског савеза Региона Западне Србије и упозорио да "и са тим минусом морамо да рачунамо".

"Морамо све да учинимо да против Данске освојимо три бода и на табели са четири бода стигнемо Данску и Албанију", нагласио је Караџић.

Утакмица И групе квалификација за првенство Европе између Србије и Данске игра се у петак од 20.45 на стадиону Партизана, без присуства гледалаца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи