Гвардиола: Мој циклус у Барселони је завршен

Пеп Гвардиола је освојио све што се може освојити са Барселоном. И то по неколико пута. Међутим, увек је истицао да он неће бити Барсин Алекс Фергусон. Након четири невероватне године напустио је Ноу Камп, али су навијачи ипак веровали да би једном могао да се врати. Он их је поново разуверио...

Тренер Бајерна из Минхена Пеп Гвардиола рекао је да више никада неће тренирати Барселону, пошто је његов циклус у том фудбалском клубу "завршен".

Гвардиола је између 2008. до 2012. године предводио Барселону и за товреме освојио три шампионске титуле, по два трофеја у Лиги шампиона, Купу Краља, Суперкупу Европе и Светском клупском првенству и три у Суперкупу Шпаније.

Он је по истеку уговора са шпанским клубом направио једногодишњу паузу, а 2013. године преузео је Бајерн из Минхена. Гвардиола је рекао да ће се једног дана, вероватно, са супругом вратити да живи у Барселони, али да неће тренирати тај фудбалски клуб.

"Нећу више тренирати Барселону. Мислим да у животу постоје циклуси, а мој у Барселони је завршен. Моја супруга тамо ради и планирамо да једног дана заједно живимо у Барселони", рекао је Гвардиола за "Мундо Депортиво" и разочарао велики број навијача Блаугране широм света.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи