Дејан Станковић се у суботу опрашта од Маракане

Гостовање Удинезеа на Маракани представљено је као прилика да српски шампион, из познатих разлога лишен прилике да игра европски фудбал ове сезоне, одигра још један меч са респектабилним противником. Међутим, испоставиће се да ће осим практичне, овај сусрет имати и врло важну симболичну функцију.

Наиме, како сазнаје лист „Спорт", утакмица са Удинезеом биће уједно и опроштај Дејана Станковића од Црвене звезде и стадиона на коме се афирмисао.

Црвено-бели су припремили Станковића, рекордеру по броју утакмица у дресу селекције наше земље, прегршт изненађења. Мечи ће присуствовати велики број његових саиграча, што из сениорских што из дана проведених у млађим категоријама.

Станковић ће од Николе Мијаиловића преузети капитенску траку, са којом ће истрчати на терен и одиграти уводних десетак минута против клуба на чијој се клупи у овом моменту налази.

Знајући ово, навијачи Црвене звезде имају мотив више да у суботу дођу на наш највећи стадион. Добиће прилику да поздраве некадашњег капитена и истинску легенду свог клуба.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи