Читај ми!

Без Игњовског и Басте против Данске

Дик Адвокат одлучио да му Александар Игњовски није потребан на позицији десног бека, Баста и даље повређен и враћa се на опоравак у римски Лацио.

Фудбалска репрезентације Србије започела је у Спортском центру у Старој Пазови припреме за утакмицу са Данском у квалификацијама за ЕП и пријатељски дуел са Грчком.

За разлику од првобитног списка у конкуренцији неће бити Александар Игњовски и Душан Баста, упркос доласку у Кућу фудбала, пошто је селектор Дик Адвокат одлучио да му фудбалер Ајнтрахта није потребан на позицији десног бека, коју игра у свом клубу, док је Баста и даље повређен и вратиће се на опоравак у римски Лацио.

Заменик капитена Александар Коларов, који је такође повређен, остаће уз екипу, тако да постоји шанса да ипак заигра у изузетно важном мечу са Данцима.

Адвокат сада на располагању има 23 фудбалера:

Голмани: Владимир Стојковић, Жељко Бркић, Предраг Рајковић.

Одбрана: Бранислав Ивановић, Александар Коларов, Матија Настасић, Антонио Рукавина, Ненад Томовић, Душко Тошић, Стефан Митровић, Никола Максимовић, Милан Бишевац.

Средина терена: Радосав Петровић, Немања Матић, Немања Гудељ, Милош Јојић, Здравко Кузмановић.

Напад: Душан Тадић, Лазар Марковић, Филип Ђуричић, Зоран Тошић, Филип Ђорђевић, Александар Митровић, Данко Лазовић.

Србија ће 14. новембра дочекати Данце на стадиону Партизана, а утакмица која ће почети у 20.45 играће се без публике због казне Европске фудбалске уније (УЕФА) након прекида меча са Албанијом.

Четири дана касније српски национални тим одиграће пријатељски меч са Грцима, у Ханији, на острву Крит, од 18 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи