Читај ми!

Морињо: Матић је наш џин!

Жозе Морињо је напокон признао оно што је општепознато – Немања Матић је ове сезоне најважнији фудбалер Челсија. Он је наш џин, не због своје висине већ због начина на који игра. Матић је наш главни играч, рекао је португалски тренер.

Менаџер Челсија Жозе Морињо рекао је да је српски репрезентативац Немања Матић најважнији играч тима ове сезоне.

"Иако се Матић вратио у Челси у незгодно време, пошто је дошао у јеку прошле сезоне, није имао период адаптације и одмах се уклопио у тим, вероватно зато што је већ био у клубу. Он је наш џин, не због своје висине већ због начина на који игра. Матић је наш главни играч", рекао је Морињо за Скај.

Челси након 11 кола у Премијер лиги не зна за пораз (девет победа и два ремија), чврсто држи лидерску позицију и "гази" према титули.

"Био сам шампион у неколико различитих земаља, па верујем да ћу и у Енглеској поново освојити титулу. Веома ми се свиђа екипа, сви играчи су у служби тима. Надам се да ћемо наставити у оваквом ритму", закључио је Морињо, који је са Челсијем освајао Премијер лигу 2005. и 2006. године.

Матић је 2009. године прешао у Челси из словачких Кошица, али није успео да се избори за место у тиму и морао је да иде на позајмице у Витесе и Бенфику.

Две године касније, у склопу трансфера Давида Луиза у Челси, потписао је трајни уговор са Бенфиком, али се у јануару вратио у лондонски клуб.

За репрезентацију Србије одиграо је 16 утакмица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи