Синишина Сампа наставља да "меље"!

Многи су, након првог пораза Сампродије у сезони, били скептични поводом изгледа тима из Ђенове у мечу са врло добром Фиорентином. Међутим, Синиша Михајловић је одлично припремио своје фудбалере, који су, након још једне победе, избили у сам врх италијанске Серије А. Палермо добио Милан на Сан Сиру.

Фудбалери Сампдорије и Ђенове забележили су нове победе и наставили серију успешних резултата у борби за врх забеле италијанске серије А.

Тим Синише Михајловића савладао је на домаћем терену Фиорентину са 3:1, па је преузео треће место, док је градски ривал Ђенова тријумфовала у Удинама (4:2), прескочила данашњег ривала и попела се на пету позицију.

У екипи Сампдорије српски дефанзивац Ненад Крстичић играо је од 71. минута, док је код гостију из Фиренце Ненад Томовић преседео меч на клупи.

Торино је код куће одиграо без голова против Аталанте (0:0), а целу утакмицу одиграо је српски дефанзивац Никола Максимовић. Иван Радовановић је у дресу Кјева напустио терен у 56. минуту меча којег је његов клуб одиграо против Сасуола такође без голова.

Екипа Милана изгубила је на свом Сан Сиру од Палерма са 2:0. Први гол за госте постигао је фудбалер "росонера" Кристијан Запата, док је питање победника решио младои Аргентинац Пауло Дибала.

Резултати десетог кола:

Кјево - Сасуоло 0:0

Сампдорија - Фиорентина 3:1 (Паломбо 27. пенал, Рицо 43, Едер 78 - Савић 45)

Торино - Аталанта 0:0

Удинезе - Ђенова 2:4 (Ди Натале 1, Видмер 41 - Маркезе 22, Јаго 24, Матри 54, Кучка 87)

Милан - Палермо 0:2 (Запата (а.г.) 23, Дибала 26)

Одиграно јуче: Емполи - Јувентус 0:2, Наполи - Рома 2:0, Парма - Интер 2:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи