Читај ми!

Ћурчић верује у успех

Млади фудбалери Србије у уторак се у Кадизу састају са вршњацима из Шпаније у реваншу баража за учешће на шампионату у Чешкој, након што су у првом мечу у петак у Јагодини одиграли без голова (0:0).

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћуричић рекао је да верује у своје изабранике и истакао да могу да изборе пласман на првенство Европе.

С обзиром на то да ће капитен Марко Петковић одсуствовати због повреде колена, као и да у конкуренцији за тим због парних картона неће бити ни Александра Пантића, Ћурчић је поново приморан да "крпи" стартну поставу.

"Навикли смо на кадровске проблеме, прате нас кроз целе квалификације, али сигурно нећемо да дозволимо да нас то депримира сада када смо стигли до краја. Верујем у ову екипу и верујем да нам игра коју смо приказали у Јагодини може донети резултат који ће нас све обрадовати. Наравно, свестан сам да ће Шпанија другачије играти, да ће бити офанзивнија, али понављам, верујем да можемо упркос свему да се пласирамо у Чешку", рекао је Ћурчић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Реванш утакмица баража између младих фудбалера Шпаније и Србије игра се у уторак у Кадизу од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи