Фергијеве похвале Ван Галу

Некадашњи тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон похвалио је актуелног шефа стручног штаба "црвених ђавола" Луја Ван Гала. Популарни Ферги не жали због одласка у пензију.

Иако резултати Јунајтеда ове сезоне нису баш најбољи, Луј Ван Гал је добио похвале Алекса Фергусона.

"Ван Гал је направио неколико промена у екипи и има право. Треба очистити састав и сложити сопствену екипу. Има искуство за велике резове, досад је повукао све одличне потезе", рекао је Фергусон, а преносе британски медији.

Ван Гал је у летошњем прелазном року потрошио 180 милиона евра и довео шесторицу играча, а продао чак 14 из прошле сезоне.

Фергусон је, између осталог, рекао и да не жали што је отишао у пензију.

"Не жалим што сам у пензији, али морам да признам да ми је мало чудно без свакодневног тренерског стреса. Прошле године сам први пут био на одмору у децембру и док сам био са супругом у Абу Дабију, одмарајући крај базена сам јој рекао да би требало да будем у тренинг центру Манчестер јунајтеда", казао је Фергусон.

Фергусон је на лето 2013. године напустио тренерско место Манчестер јуањтеда после скоро 27 година на тој функцији. Он је са клубом освоји 39 трофеја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи