Читај ми!

Станковић: Нисам хтео место председника ФСС-а

Дејан Станковић је открио да није желео да постане председник Фудбалског савеза Србије. Могао сам да дођем и да будем Михајловићев помоћник да је Синиша остао селектор репрезентације Србије, рекао је нови помоћни тренер Удинезеа за лист "Газета дело спорт".

Некадашњи капитен фудбалске репрезентације Србије Дејан Станковић рекао је да је у своју земљу могао да се врати једино као помоћник селектора Синише Михајловића, не и као председник Савеза.

"Када се ради о Фудбалском савезу Србије, могао сам да дођем као Михајловићев помоћник да је Синиша остао селектор репрезентације Србије. Као председник - не", рекао је Станковић за италијански лист Газета дело спорт.

Михајловић је у међувремену напустио селекторско место, а Станковић се у медијима помињао као кандидат да наследни Томислава Караџића на месту председника ФСС-а.

"Ако у данашње време име Дејан Станковић нешто значи, то је зато што сам тако нешто заслужио на терену и не бих желео ту улогу само због тог имена", казао је Станковић.

Он је професионалну каријеру завршио прошле године у Интеру, а овог лета постао је помоћник Андрее Страмачонија на клупи Удинезеа.

"Хтео сам искуство, да почнем из почетка. Заиста, данас се Деки вратио на нулу и потребно ми је време да учим, радим и 100 одсто живим у фудбалу. То је по цену да сам први пут у животу далеко од породице, која је у Милану", рекао је Станковић.

Станковић је за репрезентацију Србије наступио 103 пута, а у клупској каријери играо је за Црвену звезду, Лацио и Интер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи