Читај ми!

"Посебни" постао "досадни"

Навијачи Арсенала узвикивали "досадни, досадни Челси" јер су се изабраници Жозеа Мориња бранили готово током целе утакмице. Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо узвратио оценом да је екипа Арсенала "досадна", пошто није успела да постигне гол на свом терену у лондонском дербију две екипе у Премијер лиги.

Арсенал и Челси одиграли су у понедељак нерешено (0:0), а после те утакмице навијачи Арсенала су узвикивали "досадни, досадни Челси", пошто се Морињова екипа све време бранила.

"Мислим да је досадан онај тим који игра на свом терену и не може да постигне гол. То је досадно. Ако је неко досадан, онда су то они (Арсенал), пошто наш голман Петр Чех није имао ниједну одбрану", рекао је Морињо, пренели су британски медији.

"Играш на свом, пуном стадиону, и сви желе да победу. Не постоји ниједан домаћи навијач на свету који, када дође да бодри свој тим, не прижељкује победу", додао је португалски стручњак.

После 17 утакмица, Челси заузима четврто место на премијерлигашкој табели са 34 бода, два мање од водећих Ливерпула и Арсенала, док Манчестер сити на трећем месту има 35 бодова.

Морињо сматра да ће се, поред те четири екипе, за титулу борити још Тотенхем и Манчестер јунајтед, који имају шест, односно осам бодова заостатка за Ливерпулом.

Морињо је са Челсијем освојио шампионску титулу 2005. и 2006. године. Он је рекао да ужива у такмичењу у Премијер лиги, у којој има много изненађења.

"Сада уживам више него 2005. и 2006. године. Фантастично је, постоји притисак. Појединим играчима сам рекао да морају да науче да се носе са таквом ситуацијом. То за мене није проблем", рекао је он.

"Када за лидером заостајете 20 бодова, можете да победите на свом терену и са 6:0, то ништа неће значити. Важна је борба за титулу, да играте сјајне утакмице и постигнете победоносни гол. На тај начин ће млади играчи брзо сазрети. Морају да одрасту и мислим да сам ја права особа која ће их научити да се изборе са оваквом ситуацијом, пошто у њој уживам", додао је Морињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи