Читај ми!

"Профа" Јанковић: Рад мора да избори опстанак!

Нови тренер фудбалера београдског Рада Александар Јанковић рекао је да је главни циљ клуба у пролећном делу сезоне опстанак у најелитнијем рангу такмичења - Суперлиги Србије.

Професор са београдског ДИФ-а Александар Јанковић нови је тренер Рада, с којим ће покушати да избори опстанак у Суперлиги.

"Потребно је реално сагледати резултате у јесењем делу сезоне, освојено је 11 бодова и постигнуто само шест голова, што забрињава, а Раду није у традицији да испада из лиге. Опстанак је примаран циљ свих структура у клубу и удружићемо своје способности, снаге и знања да тај циљ остваримо", рекао је Јанковић за клупски сајт.

Екипа са Бањице јесењи део шампионата завршила је на последњем месту на табели, са три бода мање од Доњег Срема и четири мање од ивањичког Јавора.

"У Раду сам од 1986. године с разним прекидима и обавеза ми је да клубу помогнем ако је то могуће. Имаћу неуобичајену мисију, јер ћу бити први који ће покушати да повеже теорију и праксу, надам се успешно", казао је Јанковић.

Он је донедавно био помоћни тренер бившем селектору репрезентације Србије Синиши Михајловићу, који је по одласку из националног тима преузео италијанску Сампдорију.

Фудбалери Рада ће 9. јануара следеће године почети припреме за пролећни део сезоне, а до 26. јануара ће се оформити такмичарски погон за пролећни део сезоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи