Читај ми!

Караџић: Идем само ако ме наследи "прави"!

Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић рекао је да ће отићи са функције само у случају да се за то место појави прави кандидат.

Први човек ФСС-а Томислав Караџић поручио је да ће се с тог места повући само уколико се пронађе "право решење".

"Конкурс је отворен, долази фебруар. Ако се појави неко ко испуњава услове и прође на седници Скупштине, честитаћу му, јер он наслеђује добро стање. Надам се да ћемо пронаћи доброг председника. Међутим, ако се то не деси, а знам да ће ме критиковати због овога, не идем док не пронађемо право решење", рекао је Караџић у интервјуу СОС каналу.

Као могући кандидат за његовог наследника недавно се појавио бивши капитен репрезентације Дејан Станковић, али је на крају одустао.

"Жао ми је што ме он није наследио. Одушевљен сам Дејаном, он ми је рекао да има подршку и рекао да жели да посети све фудбалске регионе. После два сата рекао ми је због чега ту функцију не може да прихвати. Већина тих ствари није за медије. Само ћу рећи да је реч о лицемерју, лажној подршци и саветима типа: 'шта ће ти то'", навео је први човек ФСС-а.

Он је додао како сматра да је Станковић посумњао у искреност неких који су му првобитно пружили подршку.

Караџић је пре неколико месеци најавио одлазак са функције по окончању јесењег дела првенства.

Извршни одбор ФСС-а састаће се 26. децембра у Кући фудбала у Старој Пазови, а на том састанку биће одређен и датум скупштинске седнице на којој би могло бити речи о променама.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи