Читај ми!

Звезда: Запрепашћени смо примитивизмом!

"Запрепашћени смо саопштењем Томислава Караџића, непримереним речима и примитивизмом некога ко би требало да уједињује у српском фудбалу", стоји у најновијем саопштењу Црвене звезде. "Од Караџића само очекујемо да учини једну добру ствар за српски фудбал, да одржи макар једном реч, и напусти место председника ФСС", поручују из Звезде.

Рат саопштењима се наставља. На потезу поново Црвена звезда, која је одговорила на саопштење из Фудбалског савеза Србије, у којем се каже да је та организација постала талац два највећа клуба, Црвене звезде и Партизана, јер се на основу изјава у јавности прави слика да се фудбал игра само због њих.

Фудбалски клуб Црвена звезда изражава запрепашћење и најоштрији протест поводом саопштења којим је Фудбалски савез Србије реаговао на захтев клуба да се обезбеди регуларност националног такмичења.

"Управни одбор Црвене звезде изражава запрепашћење и најоштрији протест поводом саопштења којим ФСС, или само Томислав Караџић, реагује на захтев Црвене звезде да се обезбеди регуларност националног такмичења. Непримерене речи и примитивизам некога ко би требало да уједињује у српском фудбалу можда и најбоље говоре да су поново од стране нашег клуба постављена права питања", наводи се у саопштењу црвено-белих.

"Прошли пут, када смо поставили оваква питања, били смо 'подводачи', 'пропали бизнисмени'… Данас говорите о аболицијама јасно циљајући на председника нашег клуба. За разлику од вас, председнику ФК Црвена звезда Драгану Џајићу место је у фудбалу као званично најбољем фудбалеру у 20. веку, човеку који са својим клубом има 36 трофеја, укључујући титулу европског и светског шампиона, и човеку који је аболиран од стране председника Републике Србије након вишегодишњег процеса у којем му није пронађена ниједна незаконита радња. А, Томислав Караџић је последњи који треба да одлучује ко ће у Србији бити аболиран", истиче УО Црвене звезде.

Додаје се да је ФК Црвена звезда једини на овим просторима до динара ставио на увид јавности и државним органима сву своју пословну документацију и саопштио да се у просторијама клуба свакодневно налазе припадници истражних органа.

"Црвена звезда очекује од надлежних државних органа да позову председника ФСС и друга лица која имају сазнања о 'милионским пљачкама које су заташкане', да њима саопште то што знају, као што од истих органа очекујемо да се баве и пословањем ФСС, посебно по оним питањима о којима су писали медији", наводи се у саопштењу клуба из Љутице Богдана.

"После свих неуспеха у квалификацијама током којих смо губили милионе евра, лоших избора и смена селектора и других погрешних потеза, од Караџића се само очекује да учини једну добру ствар за српски фудбал, да одржи макар једном реч, и напусти место председника ФСС", поручује Црвена звезда.

Клуб истиче да црвено-белима нису потребне “стране судије”, већ "здраво фудбалско окружење у коме ће побеђивати бољи на терену".

"Нама су потребни услови у којима ће играчи желети да остану у српском фудбалу, а не да одлазе за првом понудом. Изнетим ставовима ФК Црвена звезда нема намеру да омаловажава било чији спортски успех, већ да укаже на хитну потребу за успостављење регуларности у нашем фудбалу, за добробит свих љубитеља фудбала", закључује се у саопштењу УО Црвене звезде.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи