Читај ми!

Меси? Много је, куме!

Карл-Хајнц Румениге изјавио да нико нормалан не би платио 250 милиона евра за аса Барселоне Лионела Месија."Уз то, познајем председника Сандра Росела, никад не би продао Месија", рекао је извршни директор Бајерна.

Извршни директор Бајерна Карл-Хајнц Румениге рекао је да нико нормалан не би платио 250 милиона евра за аса Барселоне Лионела Месија.

Поједини шпански медији недавно су објавили да би Бајерн могао да доведе Месија, ако плати поменуто обештећење.

"Уље на ватру" додатно је долио почасни председник Бајерна Франц Бекенбауер, који је навео да би Меси био одично појачање за Бајерн.

"Меси? Причамо о сумама које су потпуно апсурдне. То је много више него што смо платили за Хавија Мартинеза. Нећемо ићи тим путем. Уз то, познајем председника Сандра Росела, никад не би продао Месија. Меси има статус свеца у Барселони. Аргентинцу је у интересу да остане тамо, савршено се уклапа у клуб као што је Барселона", рекао је Румениге за Билд.

Аргентински фудбалер са Барселоном има уговор до јуна 2018. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи