Са навијачима би било лакше

Тренер Партизана Вук Рашовић најављује тежак меч против Вождовца, у који црно-бели улазе са великим кадровским проблемима. Фудбал се игра због публике, али нажалост ни сада је неће бити. Нама су навијачи потребни јер уз њих лакше долазимо до победа, рекао је Рашовић.

Тренер Партизана Вук Рашовић рекао је да је жеља његове екипе и поред свих проблема које има, да остане на првом месту на табели и да због тога има императив победе против Вождовца, у предстојећој утакмици 13. кола Супер лиге Србије.

"Састајемо се са искусном екипом, која је то показала и у утакмицама против Војводине и Црвене звезде. Не чека нас лак посао, али наша жеља је да останемо на првом месту и своју енергију усредсредимо на ту утакмицу која нам је важна. Трудићемо се свим силама да дођемо до победе", рекао је Рашовић на конференцији за новинаре у СЦ Телеоптик.

Рашовић је рекао да је Вождовац борбена и искусна екипа и да није случајно што је играо веома добро против најбољих екипа из лиге.

"Знамо против кога играмо, знамо шта морамо да урадимо и на ком нивоу морамо бити да бисмо дошли до победе која нам је неопходна. Имамо императив победе и ићи ћемо ка томе свим силама", рекао је он.

Никола Гулан и Петар Грбић су се почетком недеље сударили на тренингу и повредили. Гулан је сломио нос, а Грбић је доживео потрес мозга.

"Имали смо пех на тренингу када су се сударили Гулан и Грбић. То су ствари које се дешавају. Гулан је прошао мало горе, изашао је из болнице, али неће моћи да нам помогне до краја полусезоне. Грбић је тренирао", рекао је он.

Тренер српског шампиона додао је да проблема са повредом има и нападач Немања Којић и да та повреда захтева паузу до три недеље, али да ће се у наредна два дана после додатних снимања знати да ли црно-бели могу да рачунају на њега.

На питање да ли је икада у каријери био у ситуацији да у екипи нема ниједног нападача, Рашовић је рекао да није и да се Партизану десило да у једном дану остане без два нападача.

"Отворила се тако могућност за младог Ивана Шапоњића. Колику ће он минутажу имати и како ће је искористити, видећемо", рекао је он.

Упитан да ли ће и због великих проблема са саставом моћи да игра у формацији 4-4-2, Рашовић је рекао да није важна формација, већ да играчи који истрче на терен морају да пруже максимум.

Утакмица 13. кола Супер лиге Србије између Вождовца и Партизана играће се у недељу од 13 сати на стадиону Обилића на Врачару без пристуства публике, пошто је Вождовац кажњен због понашања својих навијача на утакмици 11. кола са Новим Пазаром.

"Фудбал се игра због публике, али нажалост ни сада је неће бити. Нама су навијачи потребни јер уз њих лакше долазимо до победа", рекао је Рашовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи