Белгијанци зграбили бод, уз "звук сирене"

Млада репрезентација Србије одиграла је нерешено са Белгијом 2:2 у Горњем Милановцу, у склопу квалификација за Европско првенство 2015. године. Ђурђевић и Митровић стрелци за Србију, али су се Мпоку и Нгава потрудили да Белгијанци однесу бод кући. У уторак против Италије, на истом месту.

Младе фудбалске репрезентације Србије и Белгије одиграле су у Горњем Милановцу нерешено (2:2) квалификацијама за Европско првенство у 2015. године у Чешкој.

 

Србија, која је у меч ушла са шест бодова заостатка за Белгијом, повела је већ у четвртом минуту после одличне акције Милоша Јојића и Уроша Ђурђевића.

Ђурђевић је на половини игралишта примио лопту и додао је Јојићу на десној страни, а фудбалер Партизана је убацио у шеснаестерац где је Ђурђевић одличним ударцем лобовао голамана Белгије.

Србија је добро одиграла прво полувреме, али су Белгијанци били много бољи у наставку и у 77. минуту је Мпоку изједначио.

После убацивања лопте с леве стране, један од одбрамбених играча Србије је избачио лопту, али је на одбијену лопту натрчао Мпоку и изједначио на 1:1.

Ново вођство Србији донео је Александар Митровић у 85. минуту када је прошао по десној страни, ослободио се чувара и савладао голмана гостију.

Ипак, Белгијанци су успели да изједначе и однесу бод из Србије голом у 94. минуту. Нгава је искористио конфузију одбране Србије и успео да са неколико метара савлада Дмитровића.

На табели Групе 9 Белгија сада има 13 бодова из шест утакмица, Италија девет из четири меча, а Србија има седам бодова из, такође, четири утакмице.

Наредну утакмицу Србија ће играти у уторак против Италије, такође као домаћин у Горњем Милановцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи