Спартак: Крађа на "Карађорђу"

Суботички Спартак се не мири са поразом од Војводине у Новом Саду. Гол Шкулетића, постигнут у последњим тренуткима судијске надокнаде, са правом носи епитет „контроверзан“. У Суботици иду и корак даље у категоризацији – називају га „пљачком“...

На званичном Јутјуб каналу Спартака постављен је снимак последњег минута судијске надокнаде са „Карађорђа", на којем се јасно види све оно што Суботичани бесно и сугеришу. Клупа гостију тражи измену, један играч Спартака лежи на трави, други је спреман да га замени, а све то време судија Новак Симовић не зауставља игру.

Фудбалери Војводине такође нису обраћали пажњу на захтеве гостију, наставили су акцији и, испоставиће се, постигли победоносни погодак.

"Није нам дозвољена замена играча у 4. минуту надокнаде при повреди нашег играча који је лежао на терену и поред тога што је помоћни судија сигнализирао четвртом судији. У моменту захтевања замене резервни играч је био спреман за улазак у игру, који је стајао поред четвртог судије на предвиђеном месту за замену играча. Из те акције примили смо гол", пише у званичној жалби Спартака.

Жалба као таква неће, вероватно, променити много, али може да послужи да покрене расправу о фер-плеју играча Војводине, односно одсуству истог.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи