Читај ми!

Село има прволигаша

Фудбалери Долине из Падине у свом дебију у Првој лиги Србије остварили су историјску победу од 3:2 пред својим навијачима против Слоге из Петровца на Млави.

После 75 година играња у нижеразредним лигама ова генерација фудбалера стигла је на праг елитног ранга такмичења и мештани села од пет хиљада становника још увек не верују да ће на свом стадиону угостити Борац из Чачка, Младост из Лучана, Смедерево и друге много познатије екипе.

Капитен Павел Чижик ући ће у историју клуба као први фудбалер који се уписао у листу стрелаца на прволигашкој сцени.

Долина је у свом дебију победила, а двоструки стрелац је био Данило Ковачевић.

"Лепши деби нисам могао ни да замислим. Најважније је да смо освојили прва три бода и у наставку првенства ће нам бити много лакше. Наш циљ је да задржимо прволигашки статус", каже Ковачевић.

Председник ФК Долина Мирослав Ковач каже да је најважније да клуб настави да расте и да се навијачима омогући да гледају у свом месту квалитетан фудбал.

"Ова генерација фудбалера остаће заувек упамћена, јер је остварила прву победу у Првој лиги Србије. Најсрећнији сам мештанин Падине у овом тренутку, јер знам колико смо труда уложили да бисмо све ово постигли", каже Ковач.

Фудбалери се не плаше нових изазова и, како кажу, трудиће се да свима на терену буду равноправан противник, а прва три освојена бода улила су им неопходно самопоуздање за наставак првенства.

           

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи