Караџић: Измишљотинама „буше" ФСС

Председник ФСС Томислав Караџић демантовао је наводе појединих медија да размишља о повлачењу са чела српског фудбала. „Одговорно тврдим да се ради о потпуним дезинформацијама, подвалама и лажима", каже Караџић.

Уочи меча против Хрватске огласио се и председник Фудбалског савеза Србије који је демантовао наводе појединих медија да размишља о повлачењу са места првог човека српског фудбала.

„Пажљиво бирајући рећи, одговорно тврдим да се ради о потпуним дезинформацијама, подвалама и лажима. Размишљајући о поводу таквих натписа, што је и до сада била пракса неких медија и 'добро обавештених извора', закључујем да се ради о намери да се дестабилизује ФС Србије и наш најбољи национални тим уочи веома важних такмичарских сусрета против Хрватске и Шкотске", рекао је Караџић за сајт ФСС-а.

„Ја сам најмање битан, не у овом тренутку, него и иначе за рад и постојање фудбалске Србије. Никада нисам желео да заузимам централно место. Моје је да предводим организацију у испуњењу стратешких циљева. Зато, позивам све да се у данима наших великих надања по питању борбе за пласман у Бразил 2014. године, а посебно у времену подмлађивања националног тима, лише личних питања и да фудбалска Србија буде јединствена и сложна у овом важном периоду", додао је Караџић.

Он је поновио да нема намеру да се повуче са места председника ФСС-а пре истека мандата.

„Оцена се даје на крају, а ми до краја имамо још доста времена", закључио је Караџић.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи