Читај ми!

Јувеу потребан врхунски нападач

Селектор фудбалске репрезентације Француске Дидије Дешам сматра да је Јувентусу потребан врхунски нападач како би клуб из Торина освојио Лигу шампиона.

"Свим великим тимовима потребан је један такав играч како би освојили Европу. Мој Јувентус је имао Вијалија и Дел Пјера, сада Манчестер Јунајтед има Ван Персија, Реал Роналда, а Бајерн Гомеза и Манџукића. То су играчи који могу да одлуче утакмицу, када је тим у опасности, они могу да направе разлику и донесу победу", рекао је Дешам.

Дешам је дрес Јувентуса носио од 1994. до 1999. године и био је део генерације која је 1996. освојила Лигу шампиона.

У последње време као нападачи који би могли да пређу у редове шампиона Италије спомињу се Единсон Кавани и Стеван Јоветић, док је Фернандо Љоренте већ потписао уговор и придружиће се екипи 1. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи