Читај ми!

Е, то је навијач!

Изнервирани и гневни навијач Манчестера пријавио полицији судију Чакира због црвеног картона показаног Нанију на мечу са Реалом!

Један 18. годишњи навијач Манчестер јунајтеда пријавио је полицији Нотингемшајра током меча са Реал Мадридом судију Чакира који показао црвени картон Нанију.

Навијач је био толико узрујан због судијске одлуке да искључи Нанија да је одлучио да случај пријави полицији. Ипак, он се данас извинио полицијским службеницима што им је одузео драгоцено време и против њега није поднета пријава.

Главни инспектор Нотингемшајр полиције Тед Антил рекао је да да би тинејџер могао да одговара због лажне пријаве.

"Можда је управо у тренутку док нам је он пријављивао непостојеће кривично дело, неком другом била потребна наша помоћ, а морао је да чека јер смо били заузети", рекао је Антил.

Реал Мадрид је у уторак у Манчестеру победио у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона Манчестер јунајтед са 2:1 и укупним резултатом од 3:2 пласирао се у четвртфинале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи