Читај ми!

Коначно мало пара у Звезди

Фудбалери Црвене звезде данас су добили новац, бар део онога што им се дугују. Међу собом ће, према интерном договору, поделити 150 хиљада евра. Оно што смо обећали, испунили смо и играчима су уплаћене накнаде, тако да више не постоје разлози за приче о глади и немаштини. То више не сме да буде алиби за бруку и срамоту каква је била против Рада, рекао је Небојша Човић.

Фудбалери Црвене звезде расподелили су данас међу собом 150 хиљада евра. Ово је прва уплата на рачуне непосредних доносилаца бодова још од 16. новембра прошле године. А друга од јуна 2012. године.

Наравно, ово је само краткорочна помоћ и тренутно гашење пожара јер су дуговања према актуелном саставу далеко већа.

Наравно, и ово ће много значити фудбалерима који су данас и јавно проговорили о опсегу материјалних проблема који их тиште.

„Новац већини играча није потребан да би излазили или трошили паре на провод и изласке већ за најосновнију егзистенцију. Ситуација је таква, свиђало се то некоме или не. У свлачионици много њих нема шта да једе, а проблем се увећава додатно ако се зна да већина нема више ни од кога да позајми новац. То треба да знају сви који нас критикују по медијима", рекао је током дана Никола Петковић.

Клуб је новац пронашао у надокнади коју је швајцарски Базел уплатио у трансферу младог Вељка Симића у тај клуб.

Играчи ће интерно одлучити о расподели колача, односно колико ће коме припасти новца.

"Свима је потребан новац, али видећемо коме је најпотребнији", рекао је Бајковић.

Гласан је данас био и потпредседник клуба Небојша Човић, који је опомињао играче.

„Оно што смо обећали, испунили смо и играчима су уплаћене накнаде у износу од 150.000 евра нето. Тако су се стекли услови да више не постоје разлози о причама о глади и немаштини. То више не сме да буде алиби за бруку и срамоту каква је била против Рада, на пример", истакао је Човић и затим додао:

"С обзиром на то да смо ми озбиљан клуб, ма шта ко мислио, буду ли се наставиле овакве приче које су у основи неистине, биће покренута дисциплинска одговорност за сваког ко на овај начин излази у јавност и тиме је обмањује и наноси огромну штету ФК Црвена звезда. Боље би било да фудбалери мисле на игру и да направе резултат који се од њих очекује. Нека се јавно обраћају својом игром, борбеношћу и резултатима, а не празним причама и алибијима који брукају Црвену звезду".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи