Читај ми!

Стрпљиво до места у тиму

Џон Тери се опоравио од незгодне повреде, али је изгубио место у тиму. Био сам одсутан четири месеца и знам да ће бити тешко да се вратим, јер су за то време Кејхил и Ивановић играли добро и постизали голове, изјавио Тери и похвалио своје саигрче. Жал за одласком Лампарда.

Капитен фудбалера Челсија Џон Тери рекао је данас да је спреман да се поново бори за место у тиму, али и да је свестан да то неће бити лако да се врати у стартних 11, пошто су Бранислав Ивановић и Гери Кејхил доказали да су сјајан тандем.

Тери се недавно вратио на терен после четири месеца паузе, прво због суспензије, а затим и повреде колена, одиграо је цео меч у поразу против Њукасла (3:2), а потом се поново вратио на клупу.

"Нисам блесав, био сам одсутан четири месеца и знам да ће бити тешко да се вратим, јер су за то време Кејхил и Ивановић играли добро и постизали голове. Наравно да желим да играм, али поштујем саиграче и трудићу се да заслужим место у тиму. Не издвајам се из групе, нећу да одем код менаџера и затражим да ме убаци", рекао је Тери за клупски сајт.

Челси је минулог викенда победио Брентфорд са 4:0 и изборио пласман у осмину финала ФА купа, а последњи гол на мечу постигао је искусни дефанзивац.

"Било је фрустирајуће јер дуго нисам играо, а сваки фудбалер жели да буде на терену. Повреда је била таква да ми је било потребно време, последње три-четири недеље осећао сам укоченост и морао сам да будем опрезан. То је иза мене и сада сам спреман", додао је Тери.

Он је прокоментарисао судбину Френка Лампарда, који ће највероватније на крају сезоне напустити тим са Стамфорд Бриџа.

"Не могу да замислим да Лампард игра у другом клубу. Надам се да ће остати, он ради напорно, чак и у овим годинама најбољи је на тренинзима, закључио је Тери.

Тери је за Челси одиграо 557 утакмица и постигао 51 гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи