Читај ми!

Манчестер Јунајтед у четвртфиналу ФА купа

Фудбалери Манчестер Јунајтеда пласирали су се у четвртфинале енглеског ФА купа пошто су код куће, у осмини финала, савладали екипу Рединга са 2:1.Победу осигурала одлична одбрана коју је, после дуже паузе, поново одлично предводио Немања Видић.

Теже него што се очекивало фаворизовани домаћин се пробио међу осам најбољих. После јалове надмоћи у првом полувремену отпор гостију срушен је пола сата након одмора, а вођство је донео резервиста Нани.

Ернандес је нешто касније повећао на 2:0, међутим, упорни гости нису се предавали. Рединг је смањио предност Јунајтеда на 2:1 и потом у драматичној завршници имао иницијативу, па умало није изједначио.

Ипак, одбрана Јунајтеда је одолела, охрабрена повратком српског дефанзивца Немање Видића, па су навијачи на Олд Трафорду прославили нову победу својих љубимаца.Немањa Видић je у једном жестоком дуелу задобио напрслину коже изнад леве обрве и корена носа, али се све завршило без већих последица по српског интернационалца.

Манчестер Јунајтед је са 11 трофеја рекордер ФА купа, али у том такмичењу није славио још од 2004. године. Његов наредни противник биће победник меча Мидлзбро-Челси.

Манчестер Јунајтед - Рединг 2:1 (Нани 69, Ернандес 72 - Мекануф 81)

Парови четвртфинала: Олдам или Евертон - Виган, Манчестер Сити - Барнсли, Манчестер Јунајтед - Мидлзбро или Челси и Милвол - Блекбурн.

Утакмице су на програму 9. и 10. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи