Катастрофа Звезде у Турској

Црвено-бели, након заиста јако лоше утакмице, поражени од Б екипе Ред Бул Салцбурга, која се под именом Пашинг такмичи у трећој лиги Аустрије.

Црвена звезда поражена је, или боље речено понижена, у претпоследњој провери на припремана у Белеку. Црвено-бели су поражени од Б тима Ред Була Салцбурга, који се такмиче у трећој аустријској лиги, са 3:0.

Према ономе што је виђено, пораз београдског тима могао је да буде и убедљивији, али је голман Кировски са неколико одбрана спасао готово сигурне поготке Аустријанаца.

Први погодак Звезда је примила у 47. минуту, када је неадекватну реакцију Звездине одбране казнио Собков. Сам минут касније Салцбург долази до другог поготка, а овога пута мрежу црвено-белих затресао је Шобезберг.

Трећи погодак аматери Ред Була су постигли из пенала који је скривио Филип Младеновић. У 83. минуту, дакле, прецизан је био Перхолд.

Звезда је наступила у саставу: Кировски, Вешовић, Младеновић, Рељић, Крнета, Гаридо, Караклајић, Милуновић, Димитријевић, Каду и Стефан Михајловић. У наставку прилику су добили Огњен Ожеговић и Вукан Савићевић.

"Свака утакмица доноси неку поуку и закључак. Као што је јуче било позитивних закључака, данас је било потпуно супротно. Припреме служе да се утисци 'слажу' и да се ствара хијерархија ко колико хоће и ко колико може. Идемо даље, припремамо се за шампионат и из сваког меча извлачимо поуке", рекао је Јанковић за клупски сајт после утакмице. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи