Читај ми!

Морам још да учим

Млади фудбалер Јувентуса Пол Погба задовољан је досадашњим партијама у Серији А, али каже да и даље мора да учи како би постао стандардни члан торинског клуба.

Погба је прошлог лета одбио да продужи уговор са Манчестер јунајтедом и као слободан играч прешао у Јувентус.

У досадашњем делу првенства одиграо је 17 утакмица и постигао четири гола, што је појединим новинарима у Италији било довољно да 19. годишњег фудбалера пореде са легендама попут Патрика Вијере и Марсела Десаија.

"Пријају ми поређења са великим играчима, али у овом тренутку ја сам нико. Пратим сваки потез Андрее Пирла како би исправио недостатке у игри. Нисам стартер у Јувентусу и тренер Антонио Конте ми је рекао да морам да будем много снажнији у дуелима са противничким фудбалерима", рекао је Погба.

Екипа Јувентуса тренутно води на табели Серије А са четири бода више од другопласираног Наполија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи