Читај ми!

Жигић избачен из тима због понашања

Никола Жигић, одлуком тренера Лија Кларка, отеран је из првог тима Бирмингема због незалагања на тренингу. Био сам апсолутно згађен. Не могу да седим и трпим такве ствари, навијачи то морају да знају. Они плаћају за његову плату и оно што је он показао је најмањи труд који сам видео током 25-годишње професионалне каријере, рекао је резигнирани Кларк.

Менаџер Бирмингема Ли Кларк избацио је Николу Жигића из екипе због лошег понашања на тренингу.

Кларк је рекао да је претходно Жигића обавестио да ће почети меч у суботу против Вотфорда.

„На крају тренинга био сам апсолутно згађен. Не могу да седим и трпим такве ствари, навијачи то морају да знају. Они плаћају за његову плату и оно што је он показао је најмањи труд који сам видео током 25-годишње професионалне каријере", рекао је Кларк.

„Апсолутни минимум је да сваког дана дајете све од себе. Да ли је то због тога што није почињао мечеве? Да ли онда радите такве ствари, престанете да се трудите? Фудбалски клуб заслужује више, навијачи заслужују више."

Српски интернационалац није почео меч за свој клуб још од децембра и дуела са Болтоном, када је, иначе, постигао погодак.

„Ја сам искрен човек. Какав год да резултат буде у суботу, ја знам да сам направио праву ствар и спаваћу мирно. Николина будућност зависи од њега. Апсолутно је све на њему", закључио је Кларк.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи